Balíčky hraček za skvělé ceny

Skvělá nabídka balíčků společenských her a hraček za výhodné ceny.

Skvělá nabídka balíčků společenských her a hraček za výhodné ceny.

Akční balíček obsahující: Super farmář a Míchací fixy Colouring Book Animals

Superfarmář
Hra vznikla před 50 lety a jejím tvůrcem je významný matematik Karol Borsuk. Pravidla hry, která se opírají o zásady logiky a matematiky, nutí hráče počítat, předvídat, plánovat a kalkulovat s riziky. Tato jedinečná hra učí děti i rodiče strategickému myšlení.

Původní cena: 299,00 Kč

Blendy Pens Míchací fixy Colouring Book Animals
S Blendypens dosáhnete skvělých duhových efektů. Můžete je využít při tvorbě pohlednic, plakátů, dopisů a takřka všude, kde chcete vyvolat silný dojem.

Původní cena: 239,00 Kč

Původní cena za obě sady: 538,00 Kč v našem akčním balíčku teď jen za

449,00 Kč

Akční balíček obsahující Malá - velká myška + Foukací fixy Pro set 2

Malá velká myška
Hrdinkou hry na protiklady je myška. Jednou je malá, jindy velká, jednou je veselá, jindy smutná. Učí děti rozeznávat protiklady a procvičuje tak jejich postřeh, paměť i pozorovací schopnosti; zároveň rozšiřuje slovní zásobu. Hra obsahuje 54 kartiček a umožňuje dvě herní varianty.

Původní cena: 99,00 Kč

BLENDY PENS - Sprayza - Pro Set 2
Foukací fixy Sprayza jsou jediným výrobkem svého druhu, který poskytují dětem od 4 let nepřeberné možnosti kreativní zábavy.

Původní cena: 299,00 Kč

Původní cena za obě sady: 398,00 Kč v našem akčním balíčku teď jen za

329,00 Kč

Akční balíček obsahující: Číňan a barikády a Výtvarná stavebnice Filó

Číňan a barikády
Táto společenská hra Vám v jednom balení přináší dvě zajímavé hry. Originální "Člověče nezlob se" s čínskými draky a strategickou hru "Barikády", během níž musí hráč překonat spoustu překážek

Původní cena: 199,00 Kč

Filò
S Filò je skvělá zábava. Můžete vytvářet nádherné vícebarevné návrhy znovu a znovu. Vše, co musíte udělat, je převléct tkaničku do speciálního šněrovacího pera, přitlačte jej do samosvorných drážek na desce, a začnete vytvářet speciální řetězcové obrazce.

Původní cena: 469,00 Kč

Původní cena za obě sady: 668,00 Kč v našem akčním balíčku teď jen za

559,00 Kč

Akční balíček obsahující: Puzzle zvířátka a Mozaika Fantacolor Junior Basic

Puzzle zvířátka Tohle skvělé Puzzle přináší dětem od 2 let čtyři různě složité skládačky (4, 6, 9 a 12 dílků) s krásnými ilustracemi ze světa zvířat. Návod nabízí hru pro jednoho i pro dva hráče. Díky použití zvláště pevného kartonu jsou jednotlivé dílky velmi trvanlivé. Hra poskytuje rodičům výbornou příležitost, jak rozvíjet detskou jemnou motoriku a pozorovací i kombinační schopnosti.

Původní cena: 169,00 Kč

Fantacolor Junior Basic je zábava transparentní děrovaná stěna s velkými vícebarevnmy knoflíkyDěti budou nadšené dělat krásné a pestré mozaiky pomocí vzorů z karet, které mohou být umístěny pod průhledným desky jako vodítko. Dva praktické trojúhelníkové stojany drží desku v správném sklonu. Táto jednoduchá a přesto velmi vzdělávací hračka je skvělé povzbuzení vašeho dítěte k tvůrčí schopnosti, koordinaci a taktéž rozvíjí jemnou motoriku rukou

Původní cena: 419,00 Kč

Původní cena za obě sady: 588,00 Kč v našem akčním balíčku teď jen za

499,00 Kč

Akční balíček obsahující: Sombréro nebo buřinka a Mozaika Fantacolor Portable Mix, 160 ks

Sombrero, nebo buřinka?
je hra, kde ze 64 karet lze poskládat obrázky dětí z celého světa v jejich typických úborech. Děti při skládání postaviček rozvíjejí schopnost soustředění a zapojují vlastní fantazii. Hravou formou se dovídají, jak žijí jejich vrstevníci v jiných koutech světa. Hru doplňuje etnografický komentář.

Původní cena: 199,00 Kč

Fantacolor Portable
je nadčasová kreativní hra, kterou se bavili celé generace dětí. Při řazení kolíčků a vkládaní do perforované desky, děti mohou svobodně vyjadřovat svou představivost a posílit koordinaci ruka-oko. Mohou si vymýšlet své vlastní mozaiky nebo mohou zkopírovat příklady z ilustrované brožury.

Původní cena: 219,00 Kč

Původní cena za obě sady: 418,00 Kč v našem akčním balíčku teď jen za

349,00 Kč

Zpět na hlavní stránku