Vytvoříme si drobný dáreček pod stromeček. Krabička na čaj bude jistě originálním dárkem. I malé věci dělají svět krásným.

Co budeme potřebovat:

Postup:

1. Z jednobarevného papíru si ustřihneme pruh 21 x 7,8 cm. Papír dle schématu pozohýbáme.

 

2. Z barevného papíru si ustřihneme pruh 7,8 x 6 cm. Papír dle schématu pozohýbáme.

 

3. Ze zbytku barevného papíru (my zvolili zlatý) a bílého papíru raznicí vyrazíme kolečka 5 cm a 3,8 cm. Na bílý kruh natiskneme razítko a podlepíme jej 3D lepicími čtverečky.

 

4. Připravíme si kancelářský papír o rozměru 15 x 14,8 cm a 16 x 14,8 cm.



5. Opět papíry podle schématu pozohýbáme.

 

6. Vznikne nám obdélníková kapsa s průchody na obou stranách. Na delší stranu, kde nám zůstal cca 0,8 cm pruh, naneseme lepidlo a kapsu slepíme. Pomocí kruhové raznice vyrazíme půlkruh na oba protilehlé konce kapsy.



7. Nachystáme si razítka a obě kapsy potiskneme.

 

8. Na zbytek papíru si můžete narazítkovat motiv dle Vašeho výběru. Motiv vystřihněte a pomocí 3D lepicích čtverečků pak přilepíme na určený motiv na kapse a tím nám vznikne pěkná 3D ozdoba.

 

9. Máme nachystané všechny díly a teď hurá na kompletaci krabičky.
Potištěné kapsy uprostřed podlepíme páskou či lepidlem a postupně přilepíme na základ krabičky, na kterou jsme již přilepili barevný pruh. Začneme delší kapsou a na ni přilepíme kratší.

 
 

10. Na krabičku přilepíme ozdobné kolečko s razítkem a převážeme provázkem. Do kapes vložíme čaje. Přední stranu krabičky ozdobíme razítky.

 

A máme hotovo. Tento drobný dárek potěší jistě každého, kdo má rád čaj a Vy si při tom užijete krásné kreativní tvoření.



Autor: Gábi ,,Peslik" Pešlová