Co je aktovka Bagmaster



Bagmaster je tradiční český výrobce anatomických školních batohů již od roku 2002. Doma jsou v Plzni, kde navrhují a vyvíjí aktovky a batohy pro školáky a studenty splňující náročná kritéria pro každodenní nošení školních pomůcek. Každý rok se aktovky a batohy přizpůsobují nejen aktuálním designovým trendům, ale především potřebám školáků a studentů. Školní batoh musí splňovat všechny požadavky na rozložení břemene takového školáka. Výběrem vhodného batohu výrazně snižujete riziko nadměrné zátěže páteře v období rychlého vývoje dětského těla.

Při výběru školní aktovky (batohu) do první třídy je důležité, abyste zvolili správnou velikost, například aktovku Bagmaster POLO nebo pro drobnější děti aktovku Bagmaster LIM. Oba dva typy mají v oblibě paní učitelky na prvním stupni. A to ze dvou důvodů. Díky jedné komoře najdou děti vše snadno a pohromadě a dále díky pevnému dnu, které zajišťuje, že aktovka stojí u lavice a nepřepadává. Vybírat můžete samozřejmě i z batohů, které sice nemají pevné dno, ale stejně jako aktovky mají nožičky, takže je-li batoh správně naplněn, nepřepadává ani ten. Na cestě do školy dítě ocení popruhy, které zajišťují správné usazení batohu nebo aktovky na zádech. Nepodceňujte důkladné nastavení všech popruhů, protože správné rozložení hmotnosti batohu na zádech dítěti pocitově výrazně uleví, a to i ve dnech, kdy bude aktovka opravdu plná. Při výběru také myslete na to, co všechno dítě bude v aktovce nebo batohu nosit. Některé školy mají tu výhodu, že si děti nechávají část pomůcek ve škole, jiné je musí nosit každý den.

Aktovka by měla mít také kapsu na svačinu, abyste se vyhnuli případnému znečištění školních potřeb. Nejčastější nehodou je asi rozlité pití. Aktovky a batohy Bagmaster mají minimálně jednu kapsu uzpůsobenou na láhev z venku, tzn. že pokud školní láhev na pití netěsní, zůstanou školní potřeby uchráněny. Kvalitou značky Bagmaster jsme si opravdu jistí, proto na ně poskytujeme i prodlouženou tříletou záruku. V praxi to znamená, že batoh vydrží malému školákovi minimálně do doby, než mu sám odroste a vy ho nahradíte novým batohem Bagmaster. I kdyby došlo k jakémukoli nepředvídanému poškození, poskytujeme u batohů zakoupených v SEVTu na dobu opravy náhradní aktovku nebo batoh zcela zdarma. Připravte své děti na nový školní rok již nyní během letních prázdnin. Výběrem aktovky nebo batohu Bagmaster uděláte maximum pro zdravý vývoj svých dětí a zároveň si zajistíte klid na duši, protože stejně jako my, chcete pro své děti to nejlepší.