Nevidíte-li obrázky, klikněte sem.
Informace o prázdninové expedici
zboží do škol a školek

Dovolte nám ještě sdělit pár informací ohledně expedice objednávek během letních prázdnin.

Pokud v termínu od 10. 7. do 25. 8. 2017 objednáte zboží pro Vaši školu, uveďte prosím do poznámky v objednávce termín, kdy chcete zboží fyzicky zaslat. Pro prázdninový provoz škol a školek jsme vybrali tyto termíny expedice:

4. srpna
14. srpna
21. srpna
25. srpna

Pokud si budete přát objednávku zaslat okamžitě, napište nám to prosím také. Expedujeme pro Vás nepřetržitě každý všední den. Zboží skladem expedujeme zpravidla do 24 hodin.

Reagujeme tak na prázdninový provoz, kdy v mnoha školách v tomto termínu pošta či PPL nezastihne příjemce a objednávka se vrací zpět. Pokud do poznámky jiný termín doručení nezadáte, pošleme Vám automaticky zboží 25. 8. 2017.

Pro případné dotazy a přání kontaktujte prosím zákaznické centrum na objednavky@sevt.cz nebo na telefonní lince 283 090 332.

Jsme tu pro Vás.
Váš SEVT tým

Aktuální ceny jsou vždy uvedeny na www.sevt.cz. Tato akční nabídka je rozesílána registrovaným zákazníkům internetového obchodu www.sevt.cz.
V případě dotazů k tomuto obchodnímu sdělení nás neváhejte kontaktovat na e-mailové adrese objednavky@sevt.cz, volejte na tel. +420 283 090 333 nebo navštivte naše internetové stránky www.sevt.cz.
Facebook
Sevt.cz
Na tento mail, prosíme, neodpovídejte. V případě potřeby nás kontaktujte na emailové adrese objednavky@sevt.cz.
Copyright © 2017, SEVT, a. s. Všechna práva vyhrazena.
Odhlásit