Tipy na hry, které nejen pobaví!

Deskové hry jsou zábavné, ale často slouží i pro vzdělávací účely nebo na rychlé procvičení mozkových závitů. Na trhu je velký výběr společenských her, které rozvíjí logické myšlení, prostorovou představivost a kreativitu.
 

Rush Hour

Rush hour

Mezi nejlepší logické hry patří společenská hra Rush Hour neboli bláznivá křižovatka. Hra je určena pro děti od 8 let, ale i dospělé. Cílem hry je výjezd z dopravní zácpy na zablokované křižovatce. Zvolit si můžete ze 4 úrovní obtížnosti a pokud už si nevíte rady, je k dispozici řešení jednotlivých situací.

Hra je velmi oblíbená, takže vznikla i další rozšíření:


3D SMART hry

Zajímavé jsou také hry z řady SMART Games. Jsou to jednoduché hry pro jednoho hráče, které jsou určeny pro děti i dospělé.

Např. v Záhadném hradu je vaším úkolem postavit podle předlohy pohádkový hrad, přičemž využít musíte specifických stavebních kamenů. Autoblok pak nabízí šedesát různých rébusů, které budete muset vyřešit, abyste zastavili prchajícícho zločince. Na hrací desce tak budete hýbat policejními vozy, skládat dohromady zátarasy, které pak zabrání chlapíkovi v kradeném sporťáku, aby prchal dál.

 

SMART hry jsou jedinečnou kombinací hry pro jednoho hráče a hlavolamu.
  • Pravidla každé hry jsou vysvětlitelná ve 3 jednoduchých bodech a můžete hned hrát.
  • Všechny hry z této řady jsou zaměřeny na rozvoj IQ a dalších intelektových schopností všech, kteří je hrají.
  • Podle typu jsou vhodné pro děti od 3 let, ale i pro dospělé.

 

Anti Virus Auto Blok Na ledové kře Princ a Drak
Kontrolní věž letiště Safari Safari - rozšíření Záhadný hrad

Toto určitě není kompletní výčet, můžete se podívat na další logické hry.


Zpět na úvodní stranu