Magformers

Jestli jste se ještě nesetkali s magnetickou stavebnicí Magformers, tak věřte, že vás určitě dostane! S touhle stavebnicí si vyhraje každé dítě… i rodič. Vaše děti nepotřebují tisíce aut a panenek, sami si přiznejte, že kolikrát utrácíte za zbytečnosti, které se povalují někde pod postelí, protože si s nimi nikdo nehraje. S Magformers se vám nic takového nestane, tahle hračka zaujme na první pohled.

Magformers

Nedávno jsme byli s dětmi na návštěvě, kde Magformers měli. Děti si ji okamžitě oblíbily a stavěly jako divé. Díky magnetům, ukrytých plastových mnohoúhelnících různých tvarů, je tvoření objektů velmi jednoduché. Dílky stačí přiložit a drží pohromadě. Menší děti vytváří jednoduché objekty, někdy si staví jen na podložce, jindy skládají jednoduché 3D objekty. To větší děti a dospělí popustí fantazii mnohem víc. Se stavebnicí Magformers sestavíte téměř cokoli- v prodeji je mnoho různých tvarů, i koleček.


Stavebnice Magformers je vhodná pro děti od 3 let. Je absolutně bezpečná, co se týká použitých materiálů. Mnoho lidí může mít obavy z magnetů, ale ty rozhodně nepředstavují žádné ohrožení. Magnety jsou pevně spojeny s umělou hmotou, která je obepíná. Stavebnice Magformers prošla úspěšně velmi náročnými zkouškami, naprosto vyhovuje českým i evropským standardům.


Stále jsme vás nepřesvědčili, proč stavebnici Magformers koupit? Stavebnice Magformers rozvíjí dětskou fantazii, procvičí jemnou motoriku, zdokonalí prostorovou představivost. Je však nejen vzdělávací, ale zároveň zábavná. Je to naprosto originální stavebnice, určitě vaše dítě jen tak neomrzí.


Nabízíme prodeji několik sad stavebnice Magformers. Pro začátek si zakupte třeba univerzální sadu obsahující velké množství základních tvarů, několik doplňkových tvarů, sadu koleček a řidiče. Pro milovníky nákladních aut je tu Magformers Power Construction se stavebními auty. V sadě opět najdete základní tvary a speciální doplňky, nimiž postavíte nákladní auto, jeřáb i vůz s radlicí. Zakupte si jakoukoli základní sadu stavebnice Magformers a pusťte se do vytváření všech možných objektů, mnohostěnů, domů, zámků, skutečných i neskutečných zvířat. Věřte, že fantazii se meze nakladou.


Pokud byste se chtěli podívat, jak stavebnice Magformers vypadá, prohlédněte si následující videa:





A co všechno s ní můžete postavit? Podívejte se zde:


Milí rodiče! Zajímejte se o kvalitu hraček, které kupujete. Stavebnice Magformers je certifikovaná hračka, vyrobená nezávadných materiálů a v roce 2013 získala titul Správná hračka. Tento titul uděluje odborná porota složená z pedagogů a výtvarníků každý rok jen několika hračkám, které musí vyhovět přísným kritériím. Stavebnice Magformers získala mnoho ocenění po celém světě- jako příklad můžeme uvést nominaci na oskara hraček TOTY 2014.