Sovy, kam se podíváš!

 Ano. Sova je pro nás symbolem moudrosti. Po staletí se lidé domnívali, že tento noční pták proniká temnotou nevědomosti. Sovu můžeme vidět vyobrazenou s brýlemi a knihou, ve znaku ji má spoustu škol.

V posledních letech si motiv sovy oblíbili světoví designéři. Sovu tak můžete najít na věcech v každodenním životě.




moudrá sova Naše nabídka na téma sovy je pestrá. Co třeba začít den se snídaňovou sadou Chytrá sova? Sovičky mají pěkný design, pastelové barvy a určitě vás budou bavit. Sada obsahuje hrneček s objemem 250 ml, podnos a korkovou podložku. V nabídce najdete i samostatné hrnečky Sova, nebo talíře Sova s průměrem 20 cm. Jumbo hrnek Sova má objem 560 ml a bude se hodit také na polévku. Udělejte radost sobě, nebo svým blízkým!
 

Dalším tipem pro milovníky soviček je silikonová podložka pod hrnec Sova a silikonová chňapka Sova - obojí vám výborně poslouží v kuchyni. Obě pomůcky jsou snadno omyvatelné, můžete je dát i do myčky na nádobí. Vyberte si z několika krásných odstínů. Už nebudete muset prát textilní chňapky a silikon je navíc velmi odolný. Jakou barvu si vyberete do své kuchyně?

 
Příjemnou náladu vám určitě navodí limonáda podávaná v sovích skleničkách. Díky jejich tvaru se z nich dobře pije a sovičky si zamilujete. Nejen pro slunečné dny nabízíme sklenice Sova ve velikostech 250 a 350 ml. Jistě oceníte také lahev o objemu 1 litru s patentním uzávěrem.
 

Pro miminka nabízíme nádherné hračky! Deka s hrazdičkou Kamarádi ze stromu je ideální pro nejmenší děti. Přináší 17 různých aktivit- na dečce jsou pískající kytičky, odnímatelné zrcátko, ohýbací lístečky. 5 zvířátek lze připnout na hrazdičku. Sovička chrastí, veverka píská, ptáček šustí křidélky a jablíčko lze natáhnout. K dečce patří také polštářek. Tahle roztomilá deka je vhodná od narození. Je velmi praktická a lze ji vyprat. Pokud se vám Kamarádi ze stromu zalíbí, můžete si koupit také Panel aktivity na kočárek, textilní knížku se stejnými motivy nebo dřevěnou tahací sovičku na kolečkách. Sova krásně mává křidélky, když ji taháte za provázek.
Učí se vaše batole samostatně jíst a pít? Pak určitě oceníte dětský příbor a lahvičku s brčkem od značky Skip hop s obrázkem sovy. Příbor i lahvička mají krásné barvy a účelný design. Pořiďte svým dětem tuhle pomůcku a brzy budou jíst i pít samostatně.

 
Školáky zaujme školní taška, penál, sáček na přezůvky nebo dívčí kabelka. Vše s motivem moudré sovy. Vašim dětem poslouží v prvních letech na základní škole kvalitní a praktický školní batoh Sova- je správně anatomicky tvarovaný s pevnou konstrukcí. Váží necelý kilogram, takže je vhodný i pro školáčky drobnější postavy.  Nezbytností jsou dnes reflexní prvky ze všech stran! Vřele doporučujeme všem rodičům, kteří chtějí pro své děti to nejlepší. Ke školní aktovce můžete zakoupit také penál Sova  a sáček na cvičky ve stejném designu. Mladým slečnám se jistě zalíbí kabelka Sova lodičkového tvaru. Celá kolekce je vyrobena v České republice.

Ale nabízíme i dekorace do vašeho domova! Prohlédněte si sadu dřevěných kolíčků Sovičky, stojící plechovou sovu, nebo dřevěný zápich Sova.

A nezapomeňte- sovy letí!