Zábaví děti i dospělé, velké množství variací.


Geomag je unikátní magnetická stavebnice vyráběná ve Švýcarsku

 
. Jednoduchý systém využívající magnetismus umožňuje vytvářet nepřeberné množství tvarů a objektů, jejichž rozmanitost je limitována pouze Vaší fantazií.

Stavebnici Geomag tvoří magnetické tyčinky, poniklované kuličky o průměru 12,7 mm a plastové panely. Tento důmyslný systém zaručuje variabilitu a jednoduchost v jednom. Umožňuje hravým způsobem nahlédnout do tajů magnetismu a fyzikálních zákonů, geometrických tvarů i architektury. Podporuje tvořivost, představivost a rozvíjí jemnou motoriku. Geomag je možné využít jako atraktivní pomůcku pro školní vyučování.

Stavebnice Geomag je originální svou švýcarskou přesností, je vyráběna ve velice přísných podmínkách, povolená odchylka u součástek je pouze v setinách milimetru. Výroba probíhá v duchu dobře známé švýcarské pečlivosti a v souladu s nejpřísnějšími mezinárodními kritérii kvality a bezpečnosti. Stavebnice Geomag má tak vynikající odolnost proti opotřebení a její absolutní zdravotní nezávadnost je potvrzena mnoha atesty a certifikáty.

Pouze systém stavebnice Geomag dokáže vyvinout dostatečnou sílu, aby udržel pohromadě i rozměrné a složité stavby. Žádná laciná napodobenina nemůže nahradit požitek ze hry s originální stavebnicí Geomag.

Geomag není jen obyčejná stavebnice, lze ji použít jako názornou pomůcku při výuce v hodinách fyziky, geometrie i přírodopisu. Může posloužit i jako nevšední a atraktivní dekorace.
Všechny druhy stavebnice lze vzájemně kombinovat.


Geomag Color Geomag Metal Geomag Pastelles Geomag Panels
Stavebnice obsahuje barevné tyčinky a kuličky (barvy nebo sady barev). Tyčinky jsou v kovově modré nebo stříbrné barvě. Tyčinky jsou potaženy plastovým potahem v jemných pastelových barvách. Obsahuje kovově stříbrné tyčinky a kuličky + panely v různých barevných provedeních.
geomag color geomag metal geomag pastelles geomag panels
Geomag Pastelles Panels Geomag Just Panels Geomag Kids Geomag stavby, auta
Tyčinky i panely jsou v jemných pastelových barvách. Obsahují pouze plastové výplně vhodné k doplnění setů. Obsahují tyčinky o délce 6 cm, které jsou vhodné i pro menší děti. Obsahuje vše potřebné pro sestavení kompletů (auta, hrady, domy).
geomag pastelles panels geomag just panels geomag kids

Inspirace

Co vše se dá z GEOMAGU sestavit?

  Videa s GEOMAG na Youtube



  Galerie výrobku GEOMAG na Flickru





zpět na úvodní stranu