Proč právě logické hry SMART?

 Logické hry SMART jsou zajímavou pomůckou pro vaše ratolesti. Jedná se o hlavolamy pro jednoho hráče. Děti si s nimi procvičí paměť a prostorovou představivost. Zdokonalují své logické myšlení, snaží se hledat nové postupy. Hry SMART rozvíjí jejich mysl, nutí ke koncentraci a plánování, zároveň si zvykají udržet pozornost déle.

Jedna taková hra může trvat několik minut, ale i několik hodin. Některé hry jsou již pro děti od 3 let, maximální věk není limitován, rád si zahraje i dospělý.

Všechny hry ze série SMART vynikají zejména zajímavými herními mechanismy, kvalitním provedením herního materiálu a také krásným grafickým zpracováním. Na krabici každé SMART hry najdete červené logo, na němž je napsaný počet rébusů i jejich obtížnost. Ačkoli jsou hry vytvořeny pro jednoho hráče, určitě se do jedné hry může zapojit více dětí, nebo celá rodina.

Nyní si představíme některé SMART hry

Náklaďáky- tato SMART hra je doporučena dětem od 3 let. V krabičce najdete několik autíček s nákladním prostorem a kostičky různých tvarů a barev. Cílem hry je dostat podle daných instrukcí dvě nebo tři kostičky do nákladního prostoru tak, aby do něj přesně pasovaly. Určitě vás zaujme, že tato hra získala v zahraničí mnoho ocenění.

Pokud byste měli zájem, tady je názorné video:



Auto Blok je vhodný pro děti od 7 let. Na základní desku si nejprve umístíte budovy a červené auto lupiče. S nimi už nesmíte pohybovat. Nyní je na takto upravenou herní desku umístěte dílky s policejními auty tak, aby lupič nemohl uniknout. Hra obsahuje celkem 60 různých rébusů a několik úrovní obtížnosti. Chcete se podívat na video?

Zde je ukázka: 




Záhadný hrad je určen také pro děti od 3 let. Balení obsahuje 4 kusy dřevěných kvádříků a 3 tyčky s kužely. V několika obtížnostech si vaše dítě vyzkouší postavit kostičky tak, aby vznikl hrad přesně podle obrázku. Kostičky jsou vyrobené ze dřeva a pomalované decentním barevným motivem.

Zde si prohlédněte, jak se hrad staví:


Velmi zajímavá SMART hra je Antivirus. Zadání je jednoduché. Na podložku umístíme podle zadání různobarevné dílky. Červený dílek symbolizuje virus, kterého se musíme zbavit a odstranit jej z podložky. Nebude to však vždy snadné, neboť mu musíme uvolnit cestu ven.

Názorné video se nachází tady:



S hrami ze série SMART neuděláte chybu, herní mechanismy jsou dokonale propracované, vyrobené z kvalitního materiálu, výrobce myslel i na jejich estetičnost, která se velmi povedla. SMART hry se prodávají na trzích ve více než 100 zemích. SMART hry získaly řadu prestižních cen v oboru her a hraček po celém světě.